Concurs

Locatie:
Categorie: Altele


Imagini promovareContinut

Eşti TURIST în România şi îţi plac călătoriile?

 „Vânezi” cele mai interesante festivaluritârgurizilele cetăţii  sau se întâmplă să te afli în mijlocul desfășurării unor evenimente importante?

 Ai vizitat locuri de unde ai ţinut neapărat să pleci cu cât mai multe amintiri, adică fotografii și/sau clipuri video şi vrei să împărtăşeşti impresiile şi altor pasionaţi de călătorii?

Ei bine, am găsit noi soluţia! Alătură-te proiectului nostru de dezvoltare turistică şi culturală a României și spune tuturor pe unde ai umblat, ce ai vizitat, la ce eveniment ai participat și care e impresia ta despre toate acestea. SCRIE un text despre ce te-a impresionat sau nu la un anumit eveniment sau spune povestea oamenilor pe care i-ai întâlnit.

Ai întâlnit oameni care creează ceva deosebit, oameni care încă mai practică meșteșuguri tradiționale, care confecționează produse tradiționale ? Ia-le un interviu și spune-le povestea , surprinde în imagini pasiunea lor și fă-i cunoscuți lumii.

Textul tău, însoțit obligatoriu de fotografii personale și /sau scurte videoclipuri vor fi publicate pe site-ul nostru și noi vom premia cea mai distribuită poveste pe facebook.

Un câștigător pe lună al unui weekend pentru două persoane într-o zonă turistică.

Mai clar spus, vrem să auzim povestea ta! Din prisma ta. Să facem cunoscut tuturor ce poate face un turist în România, la câte evenimente poate lua parte, ce obiective turistice minunate avem de vizitat, ce produse tradițioanale se găsesc în România și ce meșteșuguri se mai practică încă la noi.

Condiții de participare:

 1. Textul tău trebuie să cuprindă între 500 - 1000 cuvinte și să fie însoțit de cât mai multe fotografii/clipuri video proprii de o calitate buna.
 2. Transmite-ne apoi textul tău pe adresa publicitate.festivaluri@gmail.com, noi îl vom încărca pe site și ai grijă să fie distribuit cât mai mult pe facebook.
 3. Participanții la concurs trebuie să fie de acord cu condițiile de publicare pe site, identificate mai jos, pentru care vor trimite pe e-mail scanată declarația semnată olograf ( de mână) a autorului solicitată de Festivaluri Românești.

 

Reguli de publicare

 1. Trimiterea articolelor

Cerinţe privind articolele trimise: Pentru a trimite un articol în vederea publicării pe site-ul www.festivaluri-romanesti.ro este necesar ca acesta să nu fi fost publicat înainte şi nici să nu fie luat în considerare pentru a fi publicat pe alte site-uri, reviste etc. Autorii sunt responsabili pentru conţinutul şi originalitatea contribuţiei lor. Pentru a putea fi publicate , articolele trebuie sa conţină informaţii reale.

Declaraţia autorilor

Prin trimiterea unui text către Festivaluri Româneşti, autorii sunt de acord sa declare următoarele:

 • Textul  trimis aparţine exclusiv autorului semnatar expeditor al textului;
 • Textul  trimis este original;
 • Textul trimis nu a fost publicat sau nu este trimis spre publicare altor publicatii, site-uri;
 • Dacă textul trimis este publicat sau selectat pentru publicare pe platforma www.festivaluri-romanesti.ro, autorii cedează orice pretenţie patrimonială derivată din dreptul lor de autor pentru lucrarea trimisă; autorii păstrează drepturile morale pentru lucrarea trimisă, aşa cum acestea sunt prevăzute de legislaţia română aplicabilă; de asemenea, autorii sunt de acord să se abţină de la trimiterea ulterioară a lucrării către alte site-uri, publicaţii.
 • Autorii sunt de acord să fie singurii responsabili în cazul încălcării condiţiilor de mai sus şi să apere reprezentanţii Festivaluri Romaneşti în eventualitatea unui litigiu legat de textul  trimis.
 • Autorii înțeleg și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal  ( datele personale trimise, precum nume, prenume, date de identificare a persoanei sau adrese de e-mail ) exclusiv în scopul declarat al platformei www.festivaluri-romanesti.ro (publicarea articolelor originale).

      2. Formatul articolului

Toate articolele trebuie să fie redactate integral în limba română şi să aibă o formatare standard, respectând următoarele reguli:

 • Font Times New Roman, dimensiune caractere 12, spaţiere 1,5.
 • Folosiţi numai stilurile standard pentru Title, Heading 1, Heading 2 şi Normal.
 • Este obligatoriu să includeţi informaţiile despre autori, bibliografie (unde este cazul).

      3. Perioada de desfășurare a concursului : până la finalul anului 2016.

      4. În fiecare lună se va desemna un câștigător.

      5. În cazul în care nu se vor înregistra articole într-o lună, premiul se va reporta pentru o lună.

      6. Vârsta minimă de participare este de 18 ani.

      7. Organizatorii îşi rezervă dreptul de a modifica pe parcurs perioada ori condiţiile de concurs.

Festivaluri Românești își rezervă dreptul de a respinge orice text care nu respectă regulile de mai sus sau prin care se aduc atingere moralei ori bunelor moravuri, care cuprind declarații discriminatorii pentru orice categorie de persoane ori calomnioase.

Pentru orice altă informaţie, contactaţi-ne.

 

                                                                               DECLARAŢIE

 

Subsemnatul/a ___________________________, CNP _________________, cu domiciliul în ___________ str. ___________ nr. ___ județul ________, cunoscând prevederile Codului Penal pentru declaraţii nesincere,  declar pe propria răspundere următoarele: 

 • Textul trimis îmi aparţine în exclusivitate , în calitate de autor al articolului ;
 • Textul trimis este original;
 • Nu am mai trimis Textul  spre publicare sau nu a fost publicat în nicio publicație ori  site;
 • Dacă textul trimis este publicat sau selectat pentru publicare pe platforma www.festivaluri-romanesti.ro, înțeleg, în calitate de autor să cedez orice pretenţie patrimonială derivată din dreptul de autor pentru lucrarea trimisă; înțeleg să-mi păstrez în calitate de autor drepturile morale pentru lucrarea trimisă, aşa cum acestea sunt prevăzute de legislaţia română aplicabilă; de asemenea,  sunt de acord să mă abţin de la trimiterea ulterioară a  articolului către alte site-uri, publicaţii cu excepție trimiterii unui fragment scurt ce va face legatura cu site-ul www.festivaluri-romanesti.ro,,;
 • sunt de acord să fiu singurul responsabil în cazul încălcării condiţiilor de mai sus şi să apere reprezentanţii Festivaluri Romaneşti în eventualitatea unui litigiu legat de textul trimis;
 • înțeleg și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal (datele personale trimise, precum nume, prenume, date de identificare a persoanei sau adrese de e-mail) exclusiv în scopul declarat al platformei www.festivaluri-romanesti.ro (publicarea articolelor originale).

Dau prezenta spre a servi la publicarea articolului pe adresa de internet www.festivaluri-romanesti.ro.

 

                                                                            DECLARANT, 

                                                           Nume, prenume: ______________

 

                                                                      Semnătura_____________

Comentarii

Sobe si seminee din teracotă mobile si moderne