Festivaluri Româneşti îşi caută un nou stăpân

Locatie: Romania
Categorie: Altele


Imagini promovareContinut

Vindem societate comercială cu sediul în mediul urban (înfiinţată în 2014) împreună cu platforma web dedicată promovarii turistice şi culturale a României. www.festivaluri-romanesti.ro este o platformă centralizată, unică la nivel naţional şi reprezintă un proiect de dezvoltare culturală şi turistică ce se doreşte a fi un instrument util pentru turiştii din Romania care sunt în căutare de festivaluri (târguri, serbări ale zăpezii, zilele cetăţii, s.a), obiective turistice, cazare şi produse tradiţionale.

Se cesionează totodată toată baza de date cuprinzând contracte de parteneriat încheiate aflate în derulare împreună cu toate drepturile de autor asupra siglei şi design-ul site-ului.

Proiectul a fost gândit din prisma turistului care vrea să-şi planifice concediul sau timpul liber în funcţie de evenimentele ce se desfăşoară în anumite zone turistice din ţară. A turistului care în funcţie de programarea concediul într-o anumită perioada a anului, caută pe harta interactivă a României ce poate vedea prin zonele tranzitate, pentru o mai bună planificare a excursiei.

Google afişează Festivaruri-romanesti.ro pe primele poziţii la căutari în domeniu: festivaluri, festivaluri de muzică, de teatru, dans, artă, pentru copii, festivaluri şi târguri, serbările zăpezii, festivaluri de folclor.

Mai multe detalii şi informaţii găsiţi aici http://www.piataafacerilor.ro/afacere.php?idafacere=6661

sau la tel: 0722 949 039

Comentarii

Sobe si seminee din teracotă mobile si moderne