FESTIVALUL NATIONAL DE DANS PENTRU COPII SI TINERET ``TRIUMF``, EDITIA A-V-A , OPERA COMICA PENTRU COPII, BUCURESTI

Data incepere: 2017-03-27
Data sfarsit: 2017-03-27
Locatie: Municipiul București, București (click pentru a vedea mai multe festivaluri in judetul București)
Access: Pe baza de invitatie
Categorie: Dans
Organizator:

Asociaţia Clubul Sportiv Educational Olimpic Triumf

WWW.OLIMPICTRIUMF.RO

Telefon contact organizatori: 0735916914

Site-ul festivalului

Imagini promovareDespre festival

Paşi de dans, muzică şi promovarea unui stil de viaţă activ şi sănătos adresat copiilor, tinerilor şi adulţilor sunt motivele pentru a participa la Festivalul Naţional de Dans pentru Copii şi Tineret "Triumf" din 27 Martie 2017, la OPERA COMICA PENTRU COPII, Bucureşti.
   

Muzica şi iubirea pentru dans ca artă supremă, numărul de ore de repetiţie, coregrafia, dorinţa de a excela şi de a-şi demonstra talentul propriei persoane, părinţilor şi prietenilor reprezintă destule motive pentru copiii noştri de a fi prezenţi în calitate de concurenţi în cadrul celui mai important Festival Naţional de Dans pentru Copii si Tineret "Triumf" , ajuns în acest an la ediţia a V-a.

Evenimentul organizat de Asociaţia Clubul Sportiv Educational Olimpic Triumf  în parteneriat cu Federaţia Română Sportul pentru Toţi  şi  OPERA COMICA PENTRU COPII, Bucureşti  va avea loc in data de 27 martie 2017, la Opera Comica Pentru Copii din Bucureşti

După succesul de anul trecut, unde au participat peste 1500 de dansatori şi peste 60 de instituţii din ţară, ediţia a- V- a vine ca o continuare firească pentru ceea ce se doreşte a deveni tradiţie şi punct de reper în lumea dansului pentru copii şi tineret din România. Astfel, la ediţia din acest an sunt asteptaţi peste 1800 de dansatori din toată ţara.

Înfiinţată în anul 2009, Asociaţia Clubul Sportiv Educational Olimpic Triumf, are ca scop descoperirea, îndrumarea, pregătirea şi iniţierea persoanelor în practicarea sportului, cât şi desfăşurarea de activităţi sportive. 
Având la bază o echipă formată din tineri cu experienţă în domeniul practicării sportului cât şi în organizarea de activităţi recreative, Asociaţia Clubul Sportiv Educational Olimpic Triumf  urmăreşte dezvoltarea activităţilor extraşcolare bazate pe mişcare, relaxare şi învăţare. 

Pentru mai multe detalii vă rugăm să accesaţi pagina web  : http://www.festivaltriumf.ro sau să o contactaţi pe Doamna Natalia Iavin, Coordonator al Festivalului Naţional de Dans pentru Copii şi Tineret "Triumf"  tel: 0735916914, e-mail: festivalulnationaldedans@gmail.com

Comentarii

FESTIVALUL NATIONAL DE DANS PENTRU COPII SI TINERET ``TRIUMF``, EDITIA A-V-A , OPERA COMICA PENTRU COPII, BUCURESTI Municipiul București, București

Sobe si seminee din teracotă mobile si moderne