Festivalul Tineretii

Data incepere: 2017-08-28
Data sfarsit: 2017-09-04
Locatie: Vama Veche, Constanța (click pentru a vedea mai multe festivaluri in judetul Constanța)
Access: Fara bilet
Categorie: Muzica
Organizator:

Viorel Stoica

Telefon contact organizatori: 0736 870 180

Site-ul festivalului Oferte cazare

Imagini promovareDespre festival

Invitatie pentru concurentii din Romania si Romanii din Diaspora!
Vama Veche – 28 august – 3 septembrie – Capitala distracției pentru tineret!Esti tanar, dinamic si talentat ? Ia-ti prietenii cu tine si intra in competitia verii, poti fi unul dintre castigatorii orasului tau ! Cânţi, dansezi și visezi la o viaţă in lumina reflectoarelor? Atunci aceasta este şansa ta de a-ţi transforma visele in realitate! Sub egida sloganului „Fă-te remarcat”, Festivalul Tinereţii, concurs internaţional de muzică uşoară şi folclor, îşi propune să te transforme într-un star al generaţiei tale.

"Festivalul tinereții" este cel mai complex festival outdoor de pe litoralul românesc, cu intrare liberă, destinat publicului larg, ce va aduce în același loc tineri de toate vârstele, pentru a se bucura de spectaolul diversității culturale autentice, transpuse în muzica populară și ușoară compusă, cântată și interpretată de copii și tineri români din toate colțurile țării și de alte etnii și popoare din regiune.Festival internațional de muzică ușoară și folclor. Pe toata perioada festi, emisiunea prodiaspora din germania va difuza interviuri, muzica, relatari de la fata locului, pt romanii de pretutindeni Toate acestea vor fi trăite într-o atmosferă vibrantă pe care o vor întreține și prezenta și show-urile unor personalități consacrate și iubite, din țară și străinătate.

Acest eveniment se adresează și românilor din diaspora ce au copii talentați, oferindu-le ocazia să cunoască România prin turismul cultural de valoare, demonstrându-le astfel că și țara noastră este un loc unde se pot dezvolta, unde pot face o carieră în domeniul muzicii, și de unde pot avea vizibilitate națională și internațională.
Dragostea pentru locurile natale nu se va pierde niciodată și, de aceea, considerăm că avest festival este un bun prilej ca românii să petreacă niște zile constructive, de relaxare, la malul mării, în țara lor.
În cadrul festivalului-concurs tinerii vor avea ocazia să participe într-o competiție cu tradiție, și să cunoască diverse personalități din lumea muzicii.
Taxa de preselecție + participare este de 200 RON.
Pentru mai multe detalii și pentru înscrieri vă invităm să ne vizitați pe pagina noastră de Facebook:
https://www.facebook.com/festivalultineretii/
sau pe website-ul:
www.festivalultineretii.ro
Pentru a lua legătura cu echipa de organizare așteptăm mesajele dumneavoastră la adresa:
office@festivalultineretii.ro
sau la telefon:
0736 870 180

Comentarii

Cauti si un loc de cazare in judetul Constanța?

Festivalul Tineretii Vama Veche, Constanța

Sobe si seminee din teracotă mobile si moderne