Smida Jazz Festival - 2017

Data incepere: 2017-08-25
Data sfarsit: 2017-08-27
Locatie: Beliș, Cluj (click pentru a vedea mai multe festivaluri in judetul Cluj)
Access: Bilete la intrare,Abonament
Categorie: Muzica
Organizator:

Asociația Transylvanian Cultural Development


Site-ul festivalului Oferte cazare

Imagini promovareDespre festival

Iubitorilor de muzică și natură, ambele în stare pură, suntem bucuroși să vă invităm pentru a doua oară la Smida Jazz Festival, un eveniment open-air dedicat jazz-ului contemporan, care va avea loc între 25 și 27 august, chiar în inima Parcului Natural Apuseni, mai exact în pitorescul sat Smida (Beliș, Cluj), care se găsește la aproape 90 de kilometri asfaltați de Cluj-Napoca.

Traseul pe care vi-l recomandăm este, pe direcția Cluj-Napoca - Oradea, Huedin, Răchițele, Doda Pilii și Smida. În acest cadru natural feeric, pe parcursul zilelor de vineri, sâmbătă și duminică, în timpul zilei se vor desfășura diverse activități în aer liber, iar odată cu venirea serii vom explora sunetele jazzistice emise de 9 grupuri, 3 din România și 6 din străinătate, câte 3 pe seară, pentru că luni ne întoarcem, încărcați de energie, la normalul fiecăruia. Programul muzical al acestei ediții este alcătuit din cele trei capete de afiș: GoGo Penguin - Marea Britanie (pentru prima oară în România), Bugge Wesseltoft’s New Conception of Jazz - Norvegia și Tingvall Trio - Germania, formațiile străine Eric Vloeimans’ Gatecrash - Olanda, The Kandinsky Effect - Franța și Sickpicnic - Ungaria și cele românești Iordache, JazzyBIT și Trompetre.

ABONAMENTEle se găsesc pe www.eventbook.ro  și www.biletmaster.ro, precum și la partenerii acestora.

La fel ca în ediția-pilot, vom amenaja o zonă pentru a campa (care va beneficia de pază, toalete ecologice, dușuri, electricitate), având însă la dispoziție și alternativa de a înnopta la una dintre pensiunile vecine. Totodată, vor fi organizate o zonă de restaurante, baruri și o parcare.

Serile de vară montană, cu ceață deasă, lună plină și temperatură numai bună, dar mai ales cu adieri de jazz înzestrat cu viață nu sunt departe, așa că rămâneți aproape: www.facebook.com/smidajazz, www.instagram.com/smidajazz și www.twitter.com/smidajazz

Așa a arătat și sunat prima ediție: https://youtu.be/ostumrZrlnw.

Clip promovare

Comentarii

Bilete si abonamente Smida Jazz Festival - 2017

ABONAMENTEle, la prețul special de 79 lei, valabil în intervalul 1 februarie-26 martie, se pot găsi on-line în rețeaua Eventbook (https://goo.gl/NQx5Ke), off-line în rețeaua Humanitas la nivel național (https://goo.gl/BiJzIE), precum și la casieria cinematografului Florin Piersic, Cluj-Napoca.

Cum poti sa ajungi la Smida Jazz Festival - 2017

Festivalul se desfășoară în pitorescul sat Smida (Beliș, Cluj), care se găsește la aproape 90 de kilometri asfaltați de Cluj-Napoca, iar traseul pe care vi-l recomandăm este pe direcția Cluj-Napoca - Oradea, Huedin, Răchițele, Doda Pilii și Smida.

Cauti si un loc de cazare in judetul Cluj?

Smida Jazz Festival - 2017 Beliș, Cluj

Sobe si seminee din teracotă mobile si moderne