OFERTĂ PENTRU PROMOVAREA PRODUSELOR TRADITIONALE

OFERTĂ de promovare GRATUITĂ a oricărui produs tradiţional din România pentru 1 AN de zile prin intermediul platformei site-ului www.festivaluri-romanesti.ro.

Produsele tradiţionale sunt structurate în următoarele categorii

  • Produse de alimentaţie
  • Articole vestimentare
  • Meşteşuguri tradiţionale
  • Obiecte de uz caznic şi decor
  • Icoane
  • Produse apicole

De ce ai alege să-ţi promovezi afacerea pe site-ul nostru?

  • Pentru că dorim să creăm pentru utilizatorii site-ului nostru un instrument facil de a-şi organiza timpul liber, urmărind festivalurile şi evenimentele ce se desfăşoară în România, oferindu-le informaţii despre obiectivele turistice din zona de desfăşurare a festivalului, oferindu-le lista unităţilor de cazare din zona de desfăşurare a festivalului ori evenimentului şi oferta produselor tradiţionale din zona în care se află.
  • Pentru ca acest concept a fost gândit din prisma turistului care doreşte să-şi petreacă timpul în România şi care să găsească toate informaţiile ce-i pot fi utile în tranzitarea anumitor zone geografice din ţară, a turistului iubitor de cultură, folclor şi artă care urmăreşte lista evenimentelor ce se desfăşoară în România pe întreg parcursul anului de la festivaluri , serbările zăpezii, zilele cetăţii, târguri specifice şi altele, a turistului care după ce participă la un festival doreşte să viziteze obiectivele turistice din apropiere, din prisma turistului care caută producători locali de produse tradiţionale ori magazine tradiţionale, a turistului care după o asemenea aventură doreşte să-şi caute cazare în zona de interes pe care o tranzitează.
  • Platforma noastră este în continuă extindere şi dorim ca prin acest demers să contribuim la dezvoltarea şi promovarea culturală şi turistică a României.

Pentru adaugarea informaţiilor pe site trebuie să vă înregistraţi şi să vă autentificaţi, apoi să încărcaţi toate datele privind produsul promovat, în câmpurile prestabilite, în mod GRATUIT. Administratorii site-ului vor aproba publicarea informaţiilor imediat după încarcare.

Aşteptăm cu interes să vă alăturaţi demersului nostru şi să deveniţi partenerii nostri.

Echipa festivaluri-romanesti.ro

Sobe si seminee din teracotă mobile si moderne