OFERTĂ  de promovare  GRATUITĂ pentru 1 AN de zile,  a oricărei unităţi de cazare din România, prin intermediul platformei site-ului  www.festivaluri-romanesti.ro.

De ce ai alege să-ţi promovezi afacerea pe site-ul nostru?

Pentru că dorim să creăm pentru utilizatorii site-ului nostru un instrument facil de a-şi organiza timpul liber, urmărind festivalurile şi evenimentele ce se desfăşoară în România, oferindu-le informaţii despre obiectivele turistice din zona de desfăşurare a festivalului, oferindu-le lista unităţilor de cazare din zona de desfăşurare a festivalului ori evenimentului şi oferta produselor tradiţionale din zona în care se află.

Pentru că acest concept a fost gândit din prisma turistului care doreşte să-şi petreacă timpul în România şi care să găsească toate informaţiile ce-i pot fi utile în tranzitarea anumitor zone geografice din ţară, a turistului iubitor de cultură, folclor şi artă care urmăreşte lista evenimentelor ce se desfăşoară în România pe întreg parcursul anului de la festivaluri , serbările zăpezii, zilele cetăţii, târguri specifice şi altele, a turistului care după ce participă la un festival doreşte să viziteze obiectivele turistice din apropiere, din prisma turistului care caută producători locali de produse tradiţionale ori magazine tradiţionale, a turistului care după o asemenea aventură doreşte să-şi caute cazare în zona de interes pe care o tranzitează.

Platforma noastră este în continuă extindere şi dorim ca prin acest demers să contribuim la dezvoltarea şi promovarea culturală şi turistică a României.

Pentru încărcarea informaţiilor pe site trebuie să vă înregistraţi şi să vă autentificaţi, apoi  să încărcaţi toate datele privind unitatea de cazare pe care o administraţi în câmpurilor prestabilite, în mod GRATUIT. Administratorii site-ului vor aproba publicarea informaţiilor imediat  după încarcare.

Aşteptăm cu interes să vă alăturaţi demersului nostru şi să deveniţi partenerii noştri.

Echipa  festivaluri-romanesti.ro

Sobe si seminee din teracotă mobile si moderne