Casa cu flori

Locatie: Hațeg, Hunedoara (click pentru a vedea alte oferte din judet)
Categorie: Pensiune
Clasificare: 3 stele
Telefon rezervari: 0762134176; 0763853377
Email rezervari: adibotca@gmail.com
Facilitati:

Servicii gratuite

  •  Wi-Fi
  •  Apelare taxi
  •  Parcare privata
  •  Catering

Servicii cu plata

  •  Spalat/Calcat haine
  •  Transfer gara Subcetate
  •  Transfer manastirea Prislop
  •  Ghizi atestati pe diferite trasee in Tara Hategului

  •  
Facilitati camere:

 

Pensiunea este compusa din doua camere (din care una cu balcon) si un apartament cu doua camere.

Camerele sunt spatioase si luminoase si sunt dotate cu televizor, internet wireless, baie proprie sunt bine izolate termic si fonic, fiind situate intr-o zona foarte linistita.

De asemenea pensiunea dispune de o bucatarie complet utilata si curte.

Gara Subcetate se află la 4 km. La cerere, se pot aranja transferuri pentru gară sau pentru manastirea Prislop. Exista loc de parcare in fata pensiunii.Despre Casa cu flori

Aproape de centrul oraşului Haţeg, pe strada Carpati, la nr. 5, se remarcă o locaţie deosebită. Pensiunea “Casa cu flori” este un adevărat colţ de linişte în toată agitaţia contemporană omniprezentă, care vă întâmpină, chiar de la intrare cu o alee strajuita de trandafiri, ce amintesc parcă, de liniştea vremurilor arhaice.

S-a pus mare preţ pe detalii, pe amenajarea cu mult bun gust a curţii, pe atenţia cu care sunt serviţi toţi clienţii, fie că aleg să poposească aici pentru mai multe zile, fie că sunt doar oaspeţi de o noapte.

 “Casa cu flori” este mai mult decât o locaţie intima si linistita, ideala pentru petrecerea unui concediu de neuitat in Tara Hategului, o zona cu un potential turistic de exceptie. Pensiunea s-a transformat, în scurtul timp care s-a scurs de la momentul inaugurării, într-o gazdă perfectă, care găseşte mereu soluţiile potrivite, chiar şi pentru cei mai pretenţioşi musafiri: o vorbă bună, mâncăruri “ca la mama acasă”, pregătite tradiţional şi servite cu grijă la restaurantul Parc Caffe situate la doar 10 minute de mers pe jos de pensiune, o cameră liniştită şi confortabilă.

Mai există un aspect ce nu poate fi neglijat: legătura directă a locaţiei cu toate punctele de interes din Ţara Haţegului: Parcul Naţional Retezat, Geoparcul Dinozaurilor, Biserica Densuş, Mânăstirea Prislop, Sarmizegetusa Ulpia Traiana, Rezervaţia de zimbri, Cetatea Colţ.

Aşadar, în cazul în care v-am convins că Pensiunea “Casa cu flori” merită atenţia dumneavoastră, vă aşteptăm cu plăcere să ne treceţi pragul, pentru a vă oferi o mostră de ospitalitate din Ţara Haţegului!

Galerie imagini promovare

Comentarii

Ofertele noastre

REDUCERE 10% pentru un sejur de minim 3 zile.

 

Camere si tarife Casa cu flori

Pensiunea este compusa din doua camere (din care una cu balcon) si un apartament cu doua camere.

Camerele sunt spatioase si luminoase si sunt dotate cu televizor, internet wireless, baie proprie sunt bine izolate termic si fonic, fiind situate intr-o zona foarte linistita.

De asemenea pensiunea dispune de o bucatarie complet utilata si curte.

Gara Subcetate se află la 4 km. La cerere, se pot aranja transferuri pentru gară sau pentru manastirea Prislop. Exista loc de parcare in fata pensiunii.


Tarife cazare (fara mic dejun):

- apartament 140

- camera dubla 80

- pat suplimentar in camera dubla 30

Tarifele sunt in RON, includ TVA si taxa locala.

Micul dejun se poate servi la cerere si costa 12 lei/persoana

 

 

Cum poti sa ajungi la Casa cu flori

Din centru, in directia Petrosani, prima strada la dreapta.

Casa cu flori Hațeg, Hunedoara

Sobe si seminee din teracotă mobile si moderne