casa ilea

Locatie: Agapia, Neamț (click pentru a vedea alte oferte din judet)
Categorie: Pensiune
Clasificare: 2 stele
Telefon rezervari: 0744869328
Email rezervari: ileamihai2004@yahoo.comDespre casa ilea

#Casa Ilea este situata in centrul satului Agapia intr-o zona deosebit de pitoreasca la aproximatim 150 de metri de drumul principal.Unitatea noastra a fost construita dupa modelul vechilor case de boieri (Lahovari) din zona Neamtului, respectand aceeasi configuratie a camerelor,dar la o suprafata construibila mai redusa. 

#Interiorul este o combinatie intre modern(mobilier Lem`s), traditional(usile din lemn, realizate de un vestit mester popular), sacru (cele 20 de icoane pictate pe lemn)si arta(tablouri pictate in stil impresionist) 

#Unitatea noastra este locul ideal pentru a sarbatori cu prietenii, evenimentele deosebite din viata dumneavoastra(majoritatea turistilor inchiriaza integral pensiunea). Pensiunea se afla in mijlocul unei livezi intensive de meri de 1/2 ha. Locurile de parcare sunt in interiorul livezii care inconjoara casa . 

#Suprafata locuibila este de aproximativ 200 mp, si este formata din 4 camere( pat matrimonial, tv, cablu tv, 3 sobe teracota), bucatarie separata, baie. 

#Bucataria (16 mp) este utilita cu: frigider, aragaz,cuptor electric, vesela, masa de bucatarie pentru 10 persoane. Puteti prepara cafea, ceai, precum si sortimente de mancare in bucataria pensiunii.

# Baia are o suprafata de 16 mp, incalzirea apei se realizeaza cu ajutorul unui boiler pe lemne ( temperatura apei, o puteti regla dumneavoasta). 

#In interiorul casei puteti admira una dintre cele mai frumoase colectii de icoane, existente intr-o pensiune din tara, pictate in stil bizantin(20 icoane). 

$ In exterior este construit un foisor, un leagan, si o masa rustica de 12 persoane din buturugi de lemn. La aproximativ 20 m se afla un teren de fotbal de dimensiuni aproape standard, un teren de tenis de camp ( se poate juca si baschet) si o masa de ping-pong. 

#Toate veniturile sunt reinvestite in modernizarea unitatii,de aceea preturile nu sunt negociabile!

# In interiorul pensiunii nu se fumeaza si este interzis accesul cu animale de companie. 

# Pentru dezvoltarea turismului,va rugam sa cereti bon fiscal.

# Pentru a rezerva locuri la unitatea noastra, va rugam sa va inscrieti online pe acest site,astfel puteti sa va spuneti impresiile despre unitatea noastra.

 
Va asteptam cu drag la Agapia! 

Galerie imagini promovare

Comentarii

casa ilea Agapia, Neamț

Sobe si seminee din teracotă mobile si moderne