Club Castel

Locatie: Moneasa, Arad (click pentru a vedea alte oferte din judet)
Categorie: Hotel
Clasificare: 4 stele
Telefon rezervari: 0257313191 / 0744775105
Email rezervari: clubcastel@yahoo.com


Despre Club Castel

Castelul a fost construit între 1896 – 1904 si a apartinut baronului Andreny. În aceasta perioadã statiunea Moneasa era deja cunoscutã ca o destinatie deosebitã pentru protipedanda imperiului austro-ungar.

Intratã în 1891 în proprietatea contelui Wenckheim, Moneasa a obândit imediat primul obiectiv major – vila Nufãrul, cu bãile de marmurã, cu destinatie terapeuticã si camere spatioase pentru oaspeti.

Încã din 1898, Moneasa obtine de la Ministerul de Interne Regal Maghiar atestat de statiune balnearã.Castelul este una din bijuteriile arhitectonice care s-au adãugat în acea perioadã de înflorire a statiunii denumite de drept “Perla muntilor Apuseni”; acum deschis circuitului turistic in 2006 de cãtre Fabris, noii proprietari.

Vila Club Castel este asezata in mijlocul unui parc frumos amenajat de 2600mp. Vara in acest parc sunt amenajate foisoare unde se poate servi masa,relaxa,organiza evenimente speciale,distractii in aer liber,foc de tabara,barbeque. Vila are in dotare 7 camere duble si un apartament de lux,restaurant 40 locuri si crama 30 locuri. Camerele au ambianta de castel precum si restaurantul ,holurile si crama fiind expuse permanent obiecte si tablouri vachi de valoare. Dar totodata clientul beneficiaza de luxul dotarilor. Fiecare camera are baie proprie, tv, internet, frigider, uscator de par si alte dotari.

Preparatele culinare ale bucatariei noastre ii rasfata pe clienti. Pentru o vacanta activa avem sala fitness,jacuzzi,sauna,masaj,cosmetica cu personal calificat.In statiunea Moneasa turistii pot face excursii cu ghid autorizat,se pot plimba cu barca sau hidrobicicleta pe lacul din statiune,pot face tratament la bazele de tratament ale hotelurilor sau pur si simplu bai de relaxare in piscine sau strand. 

Climatul placut,cu ierni blande si veri racoroase,cu aerul puternic ionizat care are un efect calmant asupra sistemului nervos. Costul pt. o camera dubla este de 200 lei pt .2 pers. cu mic dejun inclus si apartamentul costa 400 lei pt. 2 pers. cu mic dejun inclus.

Galerie imagini promovare

Comentarii

Ofertele noastre

Oferta Revelion

Va asteptam la cumpana dintre ani sa petreceti cu cei dragi voua in vila noastra, pensiune completa, masa festiva de revelion, muzica dj, artificii. Pt 4 nopti si 5 zile si anume din 30 decembrie pana in 3 ianuarie, pret de persoana 1200 lei.

Se accepta doar grupuri de 18-20 persoane.

Club Castel Moneasa, Arad

Sobe si seminee din teracotă mobile si moderne