Maximiliyanis

Locatie: Vatra Dornei, Suceava (click pentru a vedea alte oferte din judet)
Categorie: Pensiune
Clasificare: 4 stele
Telefon rezervari: 0743124048
Email rezervari: sport_linevd@yahoo.com
Facilitati:

Bucatarie complet utilata, living generos cu semineu, teren de tenis, teren de fotbal, loc de joaca in aer liber pentru copii, gradina, terasa, parcare privata, internet wi fi .

Facilitati camere:

Mobilier din lemn masiv, televizor led, uscator de par, cabina de dus moderna, unele camere au balcon, acces wi fi.Despre Maximiliyanis

Pensiunea Maximiliyanis este o constructie proaspat finalizata, la finele anului 2014 si este situata in statiunea montana Vatra Dornei, foarte aproape de partiile Veverita si Dealul Negru. Pensiunea are o arhitectura foarte frumoasa si este locul perfect atat pentru cei aflati in tranzit dar in special pentru petrecerea vacantelor. Situata chiar in inima Bucovinei, pe perioada sederii poate constitui punct de plecare catre manastirile situate in zona. Va oferim o modalitate de cazare accesibila si de calitate in cele 9 camere dispuse astfel:
 Parter: - 1 camera dubla si 1 camera dubla matrimoniala;
 Living generos cu bar si semineu, bucatarie utilata modern, baie de serviciu
 Etaj 1: 2 camere matrimoniale, o camera dubla si 1 apartament cu 2 camere din care 1 camera matrimoniala(dotata cu baie cu jacuzzi) si una dubla.
 Etaj 2: 2 camere matrimoniale si 1 camera dubla
Camerele sunt foarte primitoare, fiecare dotata cu baie proprie,mobilier din lemn masiv, televizor LED si uscator de par. De asemenea oferim parcare privata, internet wi fi si acces la o bucatarie complet utilata cu frigider, masina de spalat vase, cafetiera, cuptor cu microunde, sandwich macker si la exterior un gratar.
Living-ul poate fi folosit pentru petreceri private, avand la dispozitie boxa cu microfon wireless si un latop. Seara, pentru relaxare se poate opta pentru un pahar de vin fiert in fata semineului. 
Pentru copii avem amenajat un parculet de joaca in curte.
Pentru cei pasionati de sport, punem la dispozitie gratuit baza sportiva Yanis Sport Stadium(baza ultramoderna care are teren de tenis si de fotbal dotata cu vestiare, apa calda si sauna).

 

Galerie imagini promovare

Comentarii

Camere si tarife Maximiliyanis


Apartament - 180 lei/noapte

Camera dubla - 120 lei /noapte

Se ofera reducere 10% la minim 4 nopti de cazare

Inchiriere integrala: 1100 lei/zi

Cum poti sa ajungi la Maximiliyanis

Pensiunea este situata la poalele muntilor Dealul Negru, langa partia veverita, aproape de parcul central. Dupa sediul Politiei situat din cartierul Unirii , se urca pe a doua strada la dreapta spre directia Piatra Neamt, pe strada Mihail Sadoveanu. Sunt amplasate indicatoare incepand cu aceasta strada. Se continua la deal aproximativ 200 m.

Maximiliyanis Vatra Dornei, Suceava

Sobe si seminee din teracotă mobile si moderne