Pensiunea Cabana Ceahlau

Locatie: Izvoru Muntelui, Neamț (click pentru a vedea alte oferte din judet)
Categorie: Pensiune
Clasificare: 2 stele
Telefon rezervari: 0723410503
Email rezervari: cabanaceahlau@yahoo.com
Facilitati:

acces la bucatarieacces la bucatarie

foisor in curtefoisor in curte

frigider in unitatefrigider in unitate

gradina/curtegradina/curte

gratar/barbequegratar/barbeque

livingliving

parcareparcare

râu în curterâu în curte

room serviceroom service

semineusemineu

terasaterasa

TV in livingTV in living

WI FI

 

Facilitati camere:

 

baie in camerabaie in camera

baie pe holbaie pe hol

camera cu TVcamere cu TV

camere cu balconcamere cu balcon

frigider in camerafrigider in camera

incalzire centralaincalzire centrala

uscator de paruscator de parDespre Pensiunea Cabana Ceahlau

La 6 kilometri de la intrarea în statiunea Izvorul Muntelui din Bicaz se afla Cabana Ceahlau care administrativ este Pensiunea Dota, cu preturi accesibile.

Va veti convinge si de calitatea serviciilor dupa ce veti privi câteva din pozele de la cabana, din interior sau din exterior, dar mai cu seama dupa primirea oferita de gazde, de fiecare data cand veti poposi la poalele Muntelui Ceahlau. 

Se poate observa cu usurinta stilul rustic al ornamentelor care se imbina cu aerul puternic de munte dar si cu acel confort, cu care suntem obisnuiti de acasa, fiecare dintre noi si de care suntem intotdeauna placut surprinsi sa îl regasim pe astfel de meleaguri. 

Indiferent daca este vreme buna sau nu, daca este vara sau iarna, daca ploua sau ninge, cu siguranta vei petrece clipe de neuitat si vei retine trecerea ta pe la cabana Ceahlau ca cea mai buna oferta pentru cazare pe care ai putea sa o gasesti dar mai ales pentru oportunitatile de petrecere a timpului liber si a sentimentului ca esti la tine acasa. 

Modul în care esti tratat, atmosfera creata si potentialul oferit de acest mic loc de vis sunt definitorii pentru oferta noastra de cazare si toate acestea se datoreaza faptului ca noi, ca si gazde am ales sa va oferim o parte din bucuria noastra si toata întelegerea pentru a va pune la dispozitie toate conditiile si exigentele pe care si noi ni le impunem odata cu voi. 

Prin curte trece un pârâu al carui farmec consta în susurul apei, care creaza o atmosfera placuta si te îndeamna sa ramâi noaptea în foisor la caldura unui foc de tabara. 

Negresit cine trece prin statiunea Izvorul Muntelui de la poalele Muntelui Ceahlau va gasi tot ce-i trebuie si va descoperi mai mult de atât la Cabana Ceahlau.

Galerie imagini promovare

Comentarii

Camere si tarife Pensiunea Cabana Ceahlau


Camerele cu baie in camera 100 ron/ zi

Camerele cu baia pe hol 80 ron/zi

Inchirierea intregii cabane 450 ron/zi

Pensiunea Cabana Ceahlau Izvoru Muntelui, Neamț

Sobe si seminee din teracotă mobile si moderne