Pensiunea Danubia

Locatie: Eșelnița, Mehedinți (click pentru a vedea alte oferte din judet)
Categorie: Pensiune
Clasificare: 2 stele 3 stele
Telefon rezervari: 0724 278 579
Email rezervari: contact@pensiuneadanubia.ro


Despre Pensiunea Danubia

Pensiunea Danubia este situata pe Clisura Dunarii, in localitatea Eselnita care practic marcheaza inceputuldefileului Dunarii ce se intinde pana aproape de Moldova Noua. Fiind situata pe drumulnational 57, puteti ajunge la pensiunea noastra dinspre Moldova Noua sau cel mai probabil prin Orsova, daca veniti pe drumul European 70 dinspre Drobeta Turnu- Severin. Drumul este in general bun, dar sfatul nostru este sa conduceti cu atentie deoarece pe anumite portiuni se lucreaza intens la refacerea lui. Drumul este destul de circulat facand legatura intre Drobeta Turnu-Severin si Timisoara, pe acest traseu aflandu-se multe obiective importante, atat turistice cat si administrative.

Uitati de toate acestea odata ce va apropiati de destinatie, atunci cand drumul, pret de cativa zeci de kilometri, urmeaza malul Dunarii. Treceti de impresionantul baraj Portile de Fier (foarte frumos ziua, dar cu adevarat spectaculos noaptea!), mai apoi de linistitul oras Orsova, si dupa inca 10 minute si cateva „Uaaau”-uri ati ajuns la pensiunea noastra.

Nu va faceti griji! Pensiunea noastra are destule locuri de parcare cat pentru toti oaspetii. Imediat ce ajungeti, personalul nostru va asteapta cu bratele deschise.Ne miscam repede si va cazam imediat, pentru ca stim ca ati avut parte de un drum lung. Camerele noastre sunt spatioase si confortabile si, cu exceptia uneia singure, toate camerele au vedere catre Dunare. Geamuri mari care dau in balcoane mari pline de flori, de unde puteti admira Clisura Dunarii Daca doriti, lasati draperia trasa si dimineata, cand soarele rasare de dupa muntii de pe malul sarbesc, primele raze de soare vor intra in camera… probabil cel mai simpatic ceas desteptator din dotarea pensiunii :).

Cat pe ce sa uitam: camerele sunt dotate cu LCD-uri si televiziune prin satelit, aer conditionat, iar baile cu cabine hidromasaj, feon, etc. Odata ce v-ati cazat, cel mai probabil, veti dori sa va potoliti foamea dupa un drum lung. Puteti lua masa pe terasa noastra (ce se afla chiar pe malul Dunarii) sau la restaurantul de la parterul pensiunii. Aici va asteptam cu un meniu bogat, din care nu lipseste bine-nteles pestele de Dunare! Peste la gratar sau prajit, saramura si nu in ultimul rand probabil cel mai bun bors de peste pe care l-ati mancat vreodata (si nu o spunem noi, ci oaspetii nostri)! Sau poate pur si simplu vreti sa va asezati pe ponton, noi sa va servim cu o cafea sau o bere rece, iar dumneavoastra sa va bucurati de liniste si de frumusetea imprejurimilor… de maine incepe distractia!

Galerie imagini promovare

Comentarii

Camere si tarife Pensiunea Danubia


Preturi valabile in perioada 01 iulie - 31 august:

Camera dubla standard - 200 lei/zi

Camera dubla superioara - 250 lei/zi

Camera tripla standard - 220 lei/zi

Camera tripla superioara - 280 lei/zi

Apartament - 350 lei/zi

Preturi valabile in perioada 01 septembrie - 31 august:

Camera dubla standard - 180 lei/zi

Camera dubla superioara - 200 lei/zi

Camera tripla standard - 250 lei/zi

Camera tripla superioara - 250 lei/zi

Apartament - 250 lei/zi

Pensiunea Danubia Eșelnița, Mehedinți

Sobe si seminee din teracotă mobile si moderne